Acest website folosește "cookies". Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Accept | Detalii cookies

Înapoi la listă comunicate


 

ANUNT26.10.2021

Începând cu data de 25.10.2021, accesul publicului în incinta Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș precum și în incinta Birourilor de Cadastru și Publicitate Imobiliară Lugoj, Făget, Sânnicolau Mare și Deta se va face cu respectarea prevederilor art. 12, al (4) din Hotărârea de Guvern nr. 1130/2021, respectiv: ” Accesul persoanelor (...) în incintele instituțiilor publice centrale și locale (...) este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.”

De asemenea, persoanele care îndeplinesc condițiile de mai sus, vor respecta, la intrare, normele de igienă, distanțare și protecție, conform legii.